insucare powered

Beschikking Werkhervattingskas

Ieder jaar ontvangt u van de belastingdienst een beschikking loonheffingen gedifferentieerd premiepercentage Werkhervattingskas. U ziet op deze beschikking de premies voor het komende jaar. Controleer deze beschikking goed. Wordt er een uitkering aan u toegerekend? Dient u dan een bezwaar in en vraag een specificatie van de toegerekende uitkeringslasten op bij de belastingdienst.  Op de beschikking leest u voor welke datum uw bezwaar uiterlijk bij uw belastingkantoor binnen moet zijn. 

De specificatie van de toegerekende uitkeringslasten dient u goed te controleren. Is het terecht dat de uitkeringslasten u worden toegerekend?

Wat moet een Eigenrisicodrager doen met de beschikking werkhervattingskas?

Als een werkgever Eigenrisicodrager is voor de WGA ontvangt hij naast de werkhervattingskas ook een bericht van de verzekeringsmaatschappij over de hoogte van de premie die u in het daaropvolgende jaar moet betalen. Uw adviseur moet hiervan een kopie ontvangen. Voorheen betaalde werkgevers als Eigenrisicodrager meestal een lagere premie dan de vergelijkbare WGA-premie in het publieke bestel. Het is daarom de moeite waard om u te laten adviseren door een gespecialiseerde inkomensadviseur of Eigenrisicodrager worden/ blijven voor uw organisatie interessant is. 

Meer informatie over Eigenrisicodrager worden/ blijven of uw beschikking werkhervattingskas laten controleren?

Heeft u behoefte aan een advies gesprek over het Eigenrisicodragerschap of wilt u dat wij uw beschikking werkhervattingskas controleren? Insucare is een onafhankelijke adviseur, op het gebied van uw werkgever- of werknemersverzekeringen met name Pensioen, Verzuim(arbo), inkomens- en zorgverzekeringen. Bedrijven en organisaties kunnen bij ons terecht voor advies over bestaande en nieuwe regelingen en voor begeleiding bij uitvoeringstrajecten. Maak een afspraak bij Insucare, wij laten u graag verbetermogelijkheden zien.

Insucare is gevestigd in Eindhoven met diverse relaties in de regio Tilburg, Breda, Den Bosch, Nijmegen en uiteraard Eindhoven zelf. Ook buiten deze regio bent u natuurlijk van harte welkom.

Afdrukken

Snel weten of u ERD moet worden?
Wilt u snel weten of het ERD voor uw organisatie van belang is? Vul dan onderstaande vragen in!

Indien gewenst kunt u hier relevante documenten uploaden

Selecteer de bestanden op uw computer terwijl u de Ctrl-toets ingedrukt houdt
U kunt ook e-mailen naar info@eigenrisicodrager.info voor vragen of het toesturen van documenten.
Contactgegevens

Insucare
Gebouw Vierlander
Fellenoord 21
5612 AA Eindhoven

Correspondentieadres:
Postbus 873
5600 AW Eindhoven

www.insucare.nl