Eigenrisicodrager

De overheid geeft u de mogelijkheid om regie te houden op de verzuimkosten van werknemers die ziek uit dienst gaan of in de WIA terecht komen. U bent dan eigenrisicodrager voor de Ziektewet en/of de WGA.

Het doel van deze website is u te informeren over eigenrisicodragen. Aan de hand van een aantal te doorlopen stappen willen wij u antwoord geven op vragen als:

Waarom deze website over Eigenrisicodragen?

Wij geven geen advies op deze website. De keuze om wel of geen eigenrisicodrager te worden, is maatwerk. Laat u hierin adviseren door een gespecialiseerde inkomensadviseur. Heeft u nog geen gespecialiseerde inkomensadviseur? Vul de quickscan in of neem direct contact met ons op.

Lees meer: Uitleg wetgeving

Inkomensverzekeringen advies gesprek?

Heeft u behoefte aan een advies gesprek gericht op uw werkgever- of werknemersverzekeringen? Insucare is een onafhankelijke adviseur, op het gebied van Pensioen, Inkomens- en Zorgverzekeringen en Arbo. Bedrijven en organisaties kunnen bij ons terecht voor advies over bestaande en nieuwe regelingen en voor begeleiding bij uitvoeringstrajecten. Maak een afspraak bij Insucare, wij laten u graag verbetermogelijkheden zien.

Insucare is gevestigd in Eindhoven met diverse relaties in de regio Tilburg, Breda, Den Bosch, Nijmegen en uiteraard Eindhoven zelf. Ook buiten deze regio bent u natuurlijk van harte welkom.

Heeft u géén (gericht) advies gekregen afgelopen jaar en bent u eigenrisicodrager gebleven? Neemt u dan contact met ons op. U krijgt van ons een heldere uitleg van de mogelijkheden en een persoonlijk, alleen voor uw organisatie bedoeld, advies.

Afdrukken